Tule todellisten osaajien joukkoon

Pohjois-Suomen johtavana sähköalan toimijana pystymme tarjoamaan kattavimmat mahdollisuudet alan osaajille ja niille, jotka haluavat edelleen kehittyä sähköurakoinnin, sähköhuollon, turvatekniikan tai muun erikoisosaamisalueen ammattilaisena. 

Työskentelemme Pohjois-Suomen tärkeimmissä teollisuuskohteissa, suurimmissa julkisissa rakennuksissa ja merkittävimmissä kauppakeskuksissa, mutta myös yrityskiinteistöissä ja kotitalouksissa.

Meillä avautuu säännöllisesti kokeneiden asentajien ja työnjohtajien paikkoja, mutta olemme kiinnostuneita myös harjoittelijoista ja uransa alussa olevista sähköalan osaajista. Hae rohkeasti mukaan! 

Sähköurakoitsija, joka uskoo laatuun ja tekemisen iloon

Paikallis-Sähkön keskeisiä arvoja ovat aina olleet korkea ammattitaito ja luotettavuus niin suunnittelussa, toteutuksissa kuin toimituksissakin sekä inhimillisyys ja vastuullisuus. Ratkaisemme yksityis- ja yritysasiakkaidemme tarpeet laadukkaasti, mutta kannattavasti.

Tavoitteenamme on olla toiminta-alueemme paras asennusalan toimija myös tulevaisuudessa. Laatu- ja ympäristöjärjestelmämme kattavat kaikki toimintomme ja ohjaavat arkeamme ja asiakastyötämme, mutta edukseen erottuvan asiakaskokemuksen takaa löytyvät osaavat ja sitoutuneet ihmisemme. 

Olemme ystävällinen, joustava ja palveleva laatufirma. Vaalimme tiimihenkeä, työniloa ja rehellistä ammattiylpeyttä, ja annamme sen näkyä reilusti myös asiakkaillemme.

Avoimet työpaikat

Avoin haku