ennakoi kuluja AURINKO­PANEELEILLA

Paikallis-Sähkö suunnittelee ja asentaa aurinkopaneelit ja -voimalat huolellisesti avaimet käteen -periaatteella.

Aurinkopaneelien asennus

Miksi siirtyä aurinkosähköön?

Pyydä tarjous aurinkopaneeleista

Asennusaikoja tarjolla

Pyydä tarjous omasta aurinkovoimalasta, niin suunnittelemme juuri sinun tarpeisiisi sopivan aurinkosähköjärjestelmän.

Aurinkosähköjärjestelmä Aurinkosähköjärjestelmä

Aurinkopaneeleilla säästöä energiakuluihin

Omakotitaloihin

Tarjoamme laadukkaat ja tehokkaat aurinkopaneelijärjestelmät, jotka tuottavat sähköä kotitaloutesi tarpeisiin.
Aurinkovoimalan asennus nostaa kiinteistön arvoa, ja pitkäikäinen energian tuotantojärjestelmä tuo säästöjä säännöllisiin kustannuksiin.
Aurinkopaneelit ovat erinomainen tapa säästää rahaa omakotitalon sähkönkulutuksessa ja vähentää asumisen hiilijalanjälkeä. Aurinkosähkö uusiutuvaa energiaa, joka ei aiheuta päästöjä.

Taloyhtiöille

Aurinkoenergia on edullinen, ekologinen ja kestävä energialähde, joka sopii loistavasti myös taloyhtiölle energialähteeksi. Oman aurinkovoimalan avulla taloyhtiö voi säästää sähkölaskuissa, pienentää hiilijalanjälkeä sekä parantaa taloyhtiön kilpailukykyä.
Aurinkopaneelijärjestelmä vähentää taloyhtiön riippuvuutta ostosähköstä ja sähköyhtiöistä.

Maatiloille

Maatilojen energiakustannusten hallinnan kannalta oma aurinkovoimala on kannattava ja vakaa ratkaisu. Omavarainen sähköntuotanto takaa riippumattomuuden sähkömarkkinoista ja ulkoisista sähköntoimittajista.
Kymmeniä vuosia kestävä aurinkopaneelijärjestelmä on kustannustehokas ja ympäristöystävällinen investointi tulevaisuuteen.

Yrityksille

Oman aurinkovoimalan avulla pystytään säästämään merkittäviä summia yrityksen energian hankintakustannuksissa. Kustannustehokkuuden lisäksi aurinkoenergia on ekologinen valinta. Kokonaan uusiutuvan energialähteen tuottama energia on täysin päästötöntä.
Siirtyminen uusiutumattomista energian lähteistä aurinkoenergiaan, pystytään kustannustehokkaasti pienentämään yrityksen hiilijalanjälkeä.

Laadukkaasti asennetut aurinkopaneelit nostavat kiinteistön arvoa

Aurinkopaneelien asennus maksaa itsensä nopeasti takaisin, nostaen samalla kiinteistön arvoa. Aurinkopaneelijärjestelmän asennuksessa kannattaa kääntyä ammattilaisen puoleen, jolloin pystymme suunnittelemaan tarpeenmukaisen kokonaisratkaisun. Suunnittelu aloitetaan aina tarvekartoituksella, jonka avulla pystytään luomaan kustannustehokas kokonaisuus.

Pitkäikäinen energiaratkaisu Paikallis-Sähköltä

Hyvin suunniteltu ja toteutettu aurinkovoimala säästää rahaa vuosikymmenten ajan. Jotta pystymme varmistamaan maksimaalisen energiatuotannon, tulee aurinkosähköjärjestelmän suunnittelussa huomioida esimerkiksi ilmansuuntien ja asennuspaikan kaltevuuden vaikutus sekä mahdolliset varjopaikat.


Laadukkaasti asennetut aurinkopaneelit varmistavat energiantuotannon myös pilvisillä ja lumisilla keleillä. Aurinkokennot eivät vaadi suoraa säteilyä, vaan paneelit tuottavat energiaa myös pilvisillä säillä. Talvisin lumi voi tehostaa auringon säteilyä, joka puolestaan vaikuttaa positiivisesti aurinkosähkön tuotantoon.

Paikallis-Sähkö asentaa aurinkopaneeleja

Oma aurinkovoimala tuottaa sähköä edullisesti ja ympäristöystävällisesti

Aurinkoenergia on uusiutuva energiamuoto, joka ei vaadi fossiilisia polttoaineita. Aurinkopaneelien avulla voidaan tuottaa sähköä omavaraisesti ja säästää huomattavia summia yrityksen tai taloyhtiön energiakustannuksissa.

Kysy lisää tai pyydä tarjous

Haluatko tietää lisää aurinkopaneeleista tai saada kustannusarvion omasta aurinkovoimalasta? Täytä alla oleva yhteydenottolomake, niin olemme sinuun pian yhteydessä!

Yhteydenotot alla olevalla lomakkeella tai suoraan Markolle soittamalla tai sähköpostilla.

MARKO MIELONEN
Myyntipäällikkö
044 455 3321
marko.mielonen@paikallis-sahko.fi

"*" näyttää pakolliset kentät

Kohde on
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Haluatko tietää lisää aurinkosähköstä?

Haluatko tietää lisää aurinkopaneeleista tai saada kustannusarvion omasta aurinkovoimalasta?

Ota yhteyttä Markoon joko puhelimitse, sähköpostilla tai ylläolevalla lomakkeella.

Marko Mielonen Marko Mielonen

Marko Mielonen

Myyntipäällikkö