Paikallis-Sähkö kasvaa koillismaalla liiketoimintakaupalla

Paikallis-Sähkö kasvaa koillismaalla liiketoimintakaupalla.

Paikallis-Sähkö ostaa Sähköpalvelu Mustosen sähköurakointiliiketoiminnan, jonka henkilöstö siirtyy vanhoina työntekijöinä Paikallis-Sähkölle. Kaupan jälkeen Paikallis-Sähkö työllistää noin 130 sähköurakoinnin ja -huollon ammattilaista Pohjois-Suomessa. Myyjät Tarmo Mustonen ja Jukka Soini jatkavat entisissä tehtävissään.

Organisaatiot täydentävät toisiaan

Kainuun ja Koillismaan perinteikkäiden sähköalan osaajien yhdistyminen nähdään luontevana kasvuaskeleena molemmissa yrityksissä.

– Hienoa, että saamme Tarmon ja Jukan tiimeineen Paikallis-Sähkön riveihin. Vahvistamme palvelukykyämme Koillismaalla, kun saamme lisää alueen tuntevia ja kokeneita tekijöitä samaan joukkueeseen. Alueella on kasvavaa kysyntää paitsi sähköurakoinnille, myös huollolle sekä muulle sähköalan erikoisosaamiselle, toteaa Paikallis-Sähkön toimitusjohtaja Timo Keränen.

Organisaatiot täydentävät toisiaan ja ovat tehneet yhdessä töitä.

– Muodostamme yhdessä erittäin sopivan yhdistelmän suunnittelu- ja projektiosaajia sekä asentajia. Osana Paikallis-Sähköä ja QMG:ta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme entistä laajempaa palveluvalikoimaa, esimerkiksi rakennusautomaatiota, Tarmo Mustonen arvioi.

– QMG:lle Paikallis-Sähkön vahvistuva asema on tärkeää kehitystä. Tämä tarkoittaa, että voimme tarjota Pohjois-Suomen sekä valtakunnallisille asiakkaillemme entistä kattavampaa organisaatiota myös Koillismaalla, Quattro Mikenti Groupin toimitusjohtaja Kimmo Liukkonen kertoo.

Uusimmat artikkelit

EUROOPPALAISTA AUTOTEOLLISUUTTA SÄHKÖISTÄMÄSSÄ

Hyppäsimme Timo Keräsen (kuvassa vasemmalla) sähköautoon Paikallis-Sähkön konttorilla Kajaanissa, ja reilun puolen tunnin ajomatkan jälkeen vaaramaisemien keskeltä…

Risto Pekkala

Paikallis-Sähkön Risto Pekkalasta QMG:n vuoden projektipäällikkö

QMG-konsernin Vuoden projektipäällikkö -tunnustuksen vastaanottaja julkaistiin Vierumäellä 5.5. pidetyillä konsernipäivillä. Palkinnon sai ansaitusti kokenut talotekniikkaosaaja…

Kuvassa vasemmalta Rannikon Sähköpisteen toimitusjohtaja Riikka Pirttimaa ja sähkötöiden johtaja Arto Pääkkö, QMG:n aluejohtaja Heikki Kiiskilä, Paikallis-Sähkön toimitusjohtaja Timo Keränen sekä Rannikon Sähköpisteen perustaja Risto Pirttimaa.

Rannikon Sähköpiste yhdistyy Paikallis-Sähköön

Talotekniikkakonserni QMG ostaa Pyhäjoella ja Raahessa toimivan Rannikon Sähköpisteen ja yhdistää sen Paikallis-Sähköön. Rannikon Sähköpisteen…