Rannikon Sähköpiste yhdistyy Paikallis-Sähköön

Kuvassa vasemmalta Rannikon Sähköpisteen toimitusjohtaja Riikka Pirttimaa ja sähkötöiden johtaja Arto Pääkkö, QMG:n aluejohtaja Heikki Kiiskilä, Paikallis-Sähkön toimitusjohtaja Timo Keränen sekä Rannikon Sähköpisteen perustaja Risto Pirttimaa.

Talotekniikkakonserni QMG ostaa Pyhäjoella ja Raahessa toimivan Rannikon Sähköpisteen ja yhdistää sen Paikallis-Sähköön. Rannikon Sähköpisteen liikevaihto vuonna 2022 oli noin 1,6 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa on 15 sähköammattilaista.

Talotekniikkakonserni QMG ostaa Pyhäjoella ja Raahessa toimivan Rannikon Sähköpisteen. Kauppa on osa QMG:n strategista ohjelmaa vahvistaa sähköurakoinnin palveluitaan. Kaupalla ei ole vaikutuksia asiakassopimuksiin tai henkilöstön asemaan. Kaikki jatkavat vanhoina työntekijöinä. Rannikon Sähköpisteen osakkaista Riikka Pirttimaa ja Arto Pääkkö liittyvät QMG:n emoyhtiön Nimlas Groupin omistajaohjelmaan.

PAIKALLIS-SÄHKÖ KASVATTAA RANNIKON SÄHKÖPISTEEN RESURSSEJA

Rannikon Sähköpisteen on perustanut vuonna 1984 Risto Pirttimaa, nykyisen toimitusjohtajan isä. Liittyminen QMG:n verkostoon tuo pitkään kaivattua volyymia, kun kilpailemme kuntien, rakennusliikkeiden ja teollisuuden projekteista, kertoo johdossa jatkava Riikka Pirttimaa.

– Työvoiman riittävyys on ollut pullonkaulana, kun on ollut paljon töitä yhtä aikaa meneillään. Olemme joutuneet kieltäytymään joistakin kiinnostavista hankkeista. Paikallis-Sähkön kautta takanamme ovat laajat resurssit, joten voimme tarjota myös entistä laajempia ja monipuolisempia projekteja, Riikka Pirttimaa sanoo tyytyväisenä.

Paikallis-Sähkö yltää yli 20 miljoonan euron vuosittaiseen liikevaihtoon, ja sen riveissä työskentelee yli 150 sähköammattilaista. Vahvan aseman selittää se, että yhtiöllä on Kajaanin pääkonttorin lisäksi toimipaikat Oulussa, Kuusamossa, Kuopiossa ja useilla muilla pohjoisen paikkakunnalla.

– Salaisuutemme on laaja-alaisuus, timanttinen työnjohto ja jokaisen työntekijän kohdalla halu palvella. Kohteemme vaihtelevat suurista sairaaloista teollisuuteen, vähittäiskauppaan, toimistoihin tai kuntien sähköinfraan – ja varsinkin Kainuussa ja Koillismaalla teemme paljon töitä myös loma-asuntoihin ja kotitalouksiin, kertoo Paikallis-Sähkön kokenut toimitusjohtaja Timo Keränen.

– Rannikon Sähköpiste on meille tuttu yritys ja arvostamme sen tekemää pitkäjänteistä työtä. Saamme lisää kovia ammattilaisia joukkueeseemme tärkeälle alueelle. Uskon, että Paikallis-Sähkön monipuolinen palveluvalikoima kiinnostaa Rannikon Sähköpisteen asiakkaita, Timo Keränen jatkaa.

Uusimmat artikkelit

Paikallis-Sähkön Kimmo Ojalehto paikallisen projektitiimin kanssa Bangladeshin voimalaitosprojektilla.

Kainuulaista sähköosaamista kaukomaille

Paikallis-Sähkön sähköasentaja Kimmo Ojalehdon viimeisin ulkomaankeikka suuntautui tällä kertaa pohjoismaita kauemmas. Bangladeshin kaakkoisosaan on rakenteilla…

LVI-Aitta ja Paikallis-Sähkö avaavat yhteisen toimipaikan Sotkamossa

Kainuulaiset talotekniikkayritykset LVI-Aitta ja Paikallis-Sähkö avaavat Sotkamossa yhteisen toimipaikan torstaina 2.5. osoitteessa Kainuuntie 6, 88600…

Paikallis-Sähkön Timo Keränen ja Terrafamen Joni Lukkaroinen.

Eurooppalaista autoteollisuutta sähköistämässä

Hyppäsimme Timo Keräsen (kuvassa vasemmalla) sähköautoon Paikallis-Sähkön konttorilla Kajaanissa, ja reilun puolen tunnin ajomatkan jälkeen vaaramaisemien keskeltä…