Paikallis-sähkö ja capitis yhdistävät voimansa

Paikallis-Sähkö ostaa Capitiksen rakennusautomaatioliiketoiminnan ja luo vahvan yksikön, joka urakoi ja huoltaa rakennusautomaatiojärjestelmiä kasvavasti koko maassa.

Paikallis-Sähkö Oy ostaa Kajaanilaisen Capitis Oy:n rakennusautomaatioliiketoiminnan. Capitiksen kaikki työntekijät siirtyvät vanhoina työntekijöinä Paikallis-Sähkölle sekä samalla siirtyvät myös kaikki Capitiksen edustukset. Jatkossa molempien yhtiöiden rakennusautomaatiourakointi tapahtuu Paikallis-Sähkölle siirtyvän Capitis-nimen alla.

”Yhdistämme voimamme, jotta voimme tarjota asiakkaillemme rakennusautomaatioon liittyviä palveluita useilla keskeisillä tuotemerkeillä ja entistäkin vahvemmin ja kattavammin resurssein”, kertovat Capitiksen perustaja Arto Kärki sekä Paikallis-Sähkön toimitusjohtaja Jukka Kivimäki.

”Capitis Oy:n keskeisiä arvoja ovat aina olleet korkea asiakastyytyväisyys, -läheisyys sekä palvelun ja laitteiden luotettavuus. Niistä löysimme helposti yhteisen sävelen Paikallis-Sähkön kanssa. Samalla kauppa tuo meille leveämpiä hartioita ja kasvumahdollisuuksia”, Arto Kärki toteaa.

Rakennusautomaatiolla parannetaan kustannus- ja energiatehokkuutta

Capitis tarjoaa vahvaa osaamista keskitettyissä valvomopalveluissa. Niiden valtakunnallinen kysyntä kasvaa rakennusten kustannus- ja energiatehokkuusvaatimuksista johtuen.

”Rakennusautomaatio on tärkeä sähköisen talotekniikan osa-alue, jonka todellisia ammattilaisia on harvassa. Capitis vahvistaa Paikallis-Sähkön ja QMG:n tarjoomaa rakennusautomaatio-järjestelmän osaamista. Uudesta rakennusautomaatioyksiköstä tulee Pohjois-Suomeen vahva organisaatio, joka tarjoaa laadukasta, kustannustehokasta ja laaja-alaista urakointia sekä huoltopalvelua koko rakennuksen elinkaaren ajan”, Jukka Kivimäki toteaa.

Paikallis-Sähkö on Pohjois-Suomen suurimpia sähköurakoitsijoita. Rakennusautomaatiojärjestelmiä yhtiö on urakoinut Kajaanista, Kuusamosta sekä Oulusta käsin vuodesta 2011 lähtien.

Capitis (aikaisemmalta nimeltään Kainuun Automaatiopalvelu) on toiminut vuodesta 1986 lähtien koko Suomen alueella ja projekteissa ulkomaillakin. Capitiksen perustaja Arto Kärki on toiminut rakennusautomaation parissa jo yli 40 vuoden ajan. Hän ottaa Paikallis-Sähkössä vastuulleen rakennusautomaatioyksikön vetäjän tehtävät.

Uusimmat artikkelit

EUROOPPALAISTA AUTOTEOLLISUUTTA SÄHKÖISTÄMÄSSÄ

Hyppäsimme Timo Keräsen (kuvassa vasemmalla) sähköautoon Paikallis-Sähkön konttorilla Kajaanissa, ja reilun puolen tunnin ajomatkan jälkeen vaaramaisemien keskeltä…

Risto Pekkala

Paikallis-Sähkön Risto Pekkalasta QMG:n vuoden projektipäällikkö

QMG-konsernin Vuoden projektipäällikkö -tunnustuksen vastaanottaja julkaistiin Vierumäellä 5.5. pidetyillä konsernipäivillä. Palkinnon sai ansaitusti kokenut talotekniikkaosaaja…

Kuvassa vasemmalta Rannikon Sähköpisteen toimitusjohtaja Riikka Pirttimaa ja sähkötöiden johtaja Arto Pääkkö, QMG:n aluejohtaja Heikki Kiiskilä, Paikallis-Sähkön toimitusjohtaja Timo Keränen sekä Rannikon Sähköpisteen perustaja Risto Pirttimaa.

Rannikon Sähköpiste yhdistyy Paikallis-Sähköön

Talotekniikkakonserni QMG ostaa Pyhäjoella ja Raahessa toimivan Rannikon Sähköpisteen ja yhdistää sen Paikallis-Sähköön. Rannikon Sähköpisteen…