LVI-Aitta ja Paikallis-Sähkö avaavat yhteisen toimipaikan Sotkamossa

Kainuulaiset talotekniikkayritykset LVI-Aitta ja Paikallis-Sähkö avaavat Sotkamossa yhteisen toimipaikan torstaina 2.5. osoitteessa Kainuuntie 6, 88600 Sotkamo. Yhtiöt työllistävät Kainuussa noin sata ammattilaista ja koko Pohjois-Suomen alueella yli 200.

LVI-Aitta ja Paikallis-Sähkö tarjoavat palveluita putkiremontteihin, ilmanvaihtoon, sähköistykseen ja sähkökorjauksiin sekä uusien teknologioiden, kuten aurinkosähköön ja sähköautojen lataukseen. Niiden asiakkaita ovat kotitaloudet, yritykset ja julkinen sektori.

– Pidämme Kainuun talotekniikkamarkkinan kehitystä lupaavana johtuen viimeaikaisista investointiuutisista energiantuotantoon, teollisuuteen ja matkailuun. Ajanmukaisia LVI- ja sähköratkaisuja tarvitaan niin uudis- kuin korjausrakentamisessa. Haluamme tarjota niitä paikallisin asiantuntijavoimin asennettuna ja huollettuna. Pidämme yllä talotekniikan ammattiosaamista Kainuussa, kertovat Ville Hälinen ja Timo Keränen.

Avajaispäivänä 2.5. Sotkamossa on tarjolla paljon neuvontaa LVI- ja sähkötekniikan kysymyksissä, avajaistarjouksia sekä tuote-esittelyjä. Yhtiöiden omien asiantuntijoiden lisäksi Toshiba esittelee uusimpia ilmalämpöpumppuja, ja Pumppulohja kertoo kesämökkien ja suurempien kiinteistöjen pumppuratkaisuista. Samalla voi keskustella remonteista ja kotitalousvähennyksen hyödyntämisestä. Paikalla on kahvitarjoilu sekä 200 nopeimmalle kuumia kainuulaisia muikkuja suoraan pannusta.

LVI-Aitta ja Paikallis-Sähkö kuuluvat valtakunnalliseen QMG-konserniin, jolla on Suomen laajin talotekniikan palveluvalikoima. Se kattaa LVI-, sähkö, kylmä-, automaatio- ja energiatehokkuusratkaisut sekä turvatekniikan ja paloturvallisuuden järjestelmät.

Kuva: Paikallis-Sähkön Juha Niskanen yhdessä LVI-Aitan Pekka Oittisen ja Jari Suutarin kanssa varmistavat, että asiakkaat löytävät oikeat ratkaisut Sotkamossa.

Lisätietoja:

Ville Hälinen, toimitusjohtaja, LVI-Aitta Oy, ville.halinen@lvi-aitta.fi, 010 837 3101

Timo Keränen, toimitusjohtaja, Paikallis-Sähkö Oy, timo.keranen@paikallis-sahko.fi, 045 605 9717

Uusimmat artikkelit

Paikallis-Sähkön Kimmo Ojalehto paikallisen projektitiimin kanssa Bangladeshin voimalaitosprojektilla.

Kainuulaista sähköosaamista kaukomaille

Paikallis-Sähkön sähköasentaja Kimmo Ojalehdon viimeisin ulkomaankeikka suuntautui tällä kertaa pohjoismaita kauemmas. Bangladeshin kaakkoisosaan on rakenteilla…

Paikallis-Sähkön Timo Keränen ja Terrafamen Joni Lukkaroinen.

Eurooppalaista autoteollisuutta sähköistämässä

Hyppäsimme Timo Keräsen (kuvassa vasemmalla) sähköautoon Paikallis-Sähkön konttorilla Kajaanissa, ja reilun puolen tunnin ajomatkan jälkeen vaaramaisemien keskeltä…

Risto Pekkala

Paikallis-Sähkön Risto Pekkalasta QMG:n vuoden projektipäällikkö

QMG-konsernin Vuoden projektipäällikkö -tunnustuksen vastaanottaja julkaistiin Vierumäellä 5.5. pidetyillä konsernipäivillä. Palkinnon sai ansaitusti kokenut talotekniikkaosaaja…