Paikallis-Sähkön Risto Pekkalasta QMG:n vuoden projektipäällikkö

Risto Pekkala

QMG-konsernin Vuoden projektipäällikkö -tunnustuksen vastaanottaja julkaistiin Vierumäellä 5.5. pidetyillä konsernipäivillä. Palkinnon sai ansaitusti kokenut talotekniikkaosaaja Risto Pekkala Paikallis-Sähköstä. Risto oli lomalla konsernipäivien aikaan, joten hän ei itse päässyt silloin paikalle.  

Riston valintaa puolsi hänen pitkä, monipuolinen ja tuloksekas työuransa. Hän on ehtinyt olla mukana sähköalan kehityksessä yhteensä noin 40 vuotta ja isojen työmaiden projektipäällikkönä jo 20 vuotta. Risto toimi ensin pitkään yrittäjänä ja myi Sähkötoimisto Pekkala Oy:n vuonna 2007 Paikallis-Sähkölle.

Viimeksi hän on toiminut aluepäällikkönä Oulun, Kuusamon, Paltamon, Suomussalmen ja Hyrynsalmen alueella. Lisäksi vastuualueeseen on kuulunut myös laajojen KVR-tyyppisten urakoiden laskentaa. Esimies ja työkaverit arvostavat Riston kovaa ammattitaitoa ja tunnollisuutta. 

Tunnustuksen jakanut Quattroservicesin Kimmo Lehtonen on todennut, että vahva projektiosaaminen on QMG:n kilpailukyvyn perusta. Projektien hallittu, virheetön ja kannattava toteuttaminen ratkaisee koko konsernin menestyksen.

Jokaisessa yksittäisessä hankkeessa tarvitaan henkilö, joka ottaa vastuun ja hoitaa homman kunnialla maaliin. Siinä roolissa Risto on oikealla paikallaan. Hän toimii parhaillaankin projektipäällikkönä yhdessä konsernimme isoimmista urakoista, jonka toteutuksesta on vastannut laskennasta lähtien.

Uusimmat artikkelit

EUROOPPALAISTA AUTOTEOLLISUUTTA SÄHKÖISTÄMÄSSÄ

Hyppäsimme Timo Keräsen (kuvassa vasemmalla) sähköautoon Paikallis-Sähkön konttorilla Kajaanissa, ja reilun puolen tunnin ajomatkan jälkeen vaaramaisemien keskeltä…

Kuvassa vasemmalta Rannikon Sähköpisteen toimitusjohtaja Riikka Pirttimaa ja sähkötöiden johtaja Arto Pääkkö, QMG:n aluejohtaja Heikki Kiiskilä, Paikallis-Sähkön toimitusjohtaja Timo Keränen sekä Rannikon Sähköpisteen perustaja Risto Pirttimaa.

Rannikon Sähköpiste yhdistyy Paikallis-Sähköön

Talotekniikkakonserni QMG ostaa Pyhäjoella ja Raahessa toimivan Rannikon Sähköpisteen ja yhdistää sen Paikallis-Sähköön. Rannikon Sähköpisteen…

Aki Pitkäaho aloittaa Paikallis-Sähkön aluepäällikkönä Oulussa

Aki Pitkäaho palaa tuttuun yhtiöön, kun hän aloittaa Paikallis-Sähkön Oulun aluepäällikkönä 27.2.2023. Akilla on vahva…