Paikallis-Sähkön Risto Pekkalasta QMG:n vuoden projektipäällikkö

Risto Pekkala

QMG-konsernin Vuoden projektipäällikkö -tunnustuksen vastaanottaja julkaistiin Vierumäellä 5.5. pidetyillä konsernipäivillä. Palkinnon sai ansaitusti kokenut talotekniikkaosaaja Risto Pekkala Paikallis-Sähköstä. Risto oli lomalla konsernipäivien aikaan, joten hän ei itse päässyt silloin paikalle.  

Riston valintaa puolsi hänen pitkä, monipuolinen ja tuloksekas työuransa. Hän on ehtinyt olla mukana sähköalan kehityksessä yhteensä noin 40 vuotta ja isojen työmaiden projektipäällikkönä jo 20 vuotta. Risto toimi ensin pitkään yrittäjänä ja myi Sähkötoimisto Pekkala Oy:n vuonna 2007 Paikallis-Sähkölle.

Viimeksi hän on toiminut aluepäällikkönä Oulun, Kuusamon, Paltamon, Suomussalmen ja Hyrynsalmen alueella. Lisäksi vastuualueeseen on kuulunut myös laajojen KVR-tyyppisten urakoiden laskentaa. Esimies ja työkaverit arvostavat Riston kovaa ammattitaitoa ja tunnollisuutta. 

Tunnustuksen jakanut Quattroservicesin Kimmo Lehtonen on todennut, että vahva projektiosaaminen on QMG:n kilpailukyvyn perusta. Projektien hallittu, virheetön ja kannattava toteuttaminen ratkaisee koko konsernin menestyksen.

Jokaisessa yksittäisessä hankkeessa tarvitaan henkilö, joka ottaa vastuun ja hoitaa homman kunnialla maaliin. Siinä roolissa Risto on oikealla paikallaan. Hän toimii parhaillaankin projektipäällikkönä yhdessä konsernimme isoimmista urakoista, jonka toteutuksesta on vastannut laskennasta lähtien.

Uusimmat artikkelit

Paikallis-Sähkön Kimmo Ojalehto paikallisen projektitiimin kanssa Bangladeshin voimalaitosprojektilla.

Kainuulaista sähköosaamista kaukomaille

Paikallis-Sähkön sähköasentaja Kimmo Ojalehdon viimeisin ulkomaankeikka suuntautui tällä kertaa pohjoismaita kauemmas. Bangladeshin kaakkoisosaan on rakenteilla…

LVI-Aitta ja Paikallis-Sähkö avaavat yhteisen toimipaikan Sotkamossa

Kainuulaiset talotekniikkayritykset LVI-Aitta ja Paikallis-Sähkö avaavat Sotkamossa yhteisen toimipaikan torstaina 2.5. osoitteessa Kainuuntie 6, 88600…

Paikallis-Sähkön Timo Keränen ja Terrafamen Joni Lukkaroinen.

Eurooppalaista autoteollisuutta sähköistämässä

Hyppäsimme Timo Keräsen (kuvassa vasemmalla) sähköautoon Paikallis-Sähkön konttorilla Kajaanissa, ja reilun puolen tunnin ajomatkan jälkeen vaaramaisemien keskeltä…